"Учитись важко, а учить ще важче. Але не мусиш зупинятись ти. Як дітям віддаси усе найкраще, То й сам сягнеш нової висоти." М. Сингаївський / "Якщо ви володієте знанням, дайте іншим запалити від нього свої світильники" Т. Фулпер

четвер, 16 лютого 2023 р.

День єднання в Україні

    16 лютого в Україні святкують особливе свято — День єднання. Акцію створив президент Володимир Зеленський 2022 року. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу на тлі військової загрози. Згуртувати українців навколо національної ідеї та показати російським пропагандистам, що українці — це єдиний народ.

    У День єднання України бажаємо нам усім здорового прагматизму і щирої віри для побудови економічно незалежної та соціально відповідальної держави. Саме нашому поколінню відведено цей важливий історичний шанс. Не упустімо його і цінуймо час, у який живемо. Пам'ятаймо та шануймо наших національних героїв. Молимо Бога за тих, хто віддав своє життя за Україну і зробимо все для того, щоб їхня велична благородна мета не перетворилася в ілюзію. Зичимо всім щастя, добробуту та злагоди в родинах. Слава Україні! Героям Слава!

 Із Днем єднання, Україно!💙💛
Сьогодні ми по-особливому єдині та згуртовані однією метою - Перемогою 💪   Україна у наших серцях 💙💛

Немає коментарів:

Дописати коментар